Secutor Straatcoach Team Elst

Straatcoaches Gemeente Rhenen

In opdracht van de gemeente Rhenen en in samenspraak met ketenpartners zijn Secutor straatcoaches aangesteld. Ons doel is om binnen de gemeente Elst samen met jongeren en omwonenden begrip, respect en leefbaarheid te realiseren en eventuele spanningen te verminderen of weg te nemen.

Wanneer zijn onze straatcoaches in uw buurt en omgeving werkzaam?
* Start Week 30: Maandag t/m vrijdag van 20:00 – 01:00 uur
Deze eerste week zullen wij regelmatig aanbellen bij omwonenden, in gesprek gaan met passanten en jongeren om een goed beeld te krijgen van de leefomgeving en betrokkenen.

* Week 31: Dinsdag t/m zaterdag van 21:00 – 01:00 uur

* Vanaf week 32 zullen wij de dinsdag, woensdag en donderdag aanwezig zijn binnen de tijden 19:00 – 24:00 uur om zodoende buurtbewoners, passanten en betrokken op een redelijk tijdstip in de avond te kunnen contacten/bezoeken. Vrijdag en zaterdag zullen wij aanwezig zijn binnen de uren 21:00 – 02:00 uur.

** Mogelijk worden dagen of tijden aangepast aan de behoefte van de buurt, jongeren en/of gemeente.
De inzettijden worden actueel weergegeven op deze pagina en worden altijd op voorhand overeengekomen met de gemeente Rhenen.

U kunt onze straatcoaches bereiken via nr : 06 – 42 042 001
Buiten onze inzettijden kunt u ons altijd een WhatsApp bericht sturen en zullen wij altijd en z.s.m. een terugkoppeling bezorgen!

Secutor straatcoach, veiligheid en leefbaarheid, daar gaan we toch samen voor!!

Contact

15 + 13 =

VEILIGHEID DAAR GAAN WE SAMEN VOOR..